Algemene voorwaarden

Het doel van Online Veilig is om kennis te delen over digitale hygiëne, digitale opvoeding en de digitale samenleving. We helpen je graag om keuzes te maken op dit gebied door artikelen te plaatsen over actuele onderwerpen en jouw vragen op het gebied van online veiligheid te beantwoorden.

Op deze pagina vind je de algemene gebruiksvoorwaarden die betrekking hebben op de website https://onlineveilig.eset.com/ en andere communicatie vanuit het kennisplatform Online Veilig.
 

Juistheid van informatie

Bij Online Veilig staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij doen ons uiterste best om accurate en betrouwbare informatie te verstrekken. Hoewel wij de informatie die wij verspreiden erg zorgvuldig samenstellen, bieden wij geen garantie voor de volledigheid of juistheid van deze informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die Online Veilig verstrekt en Online Veilig is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte gevolgen die het gebruik van deze informatie kan meebrengen.

Links naar externe websites

Soms verwijzen wij ter verduidelijking naar een externe website. Alle links op de website van Online Veilig die leiden naar een website die niet tot onze organisatie behoort, kun je herkennen aan het onderstaande symbool:

Wanneer je op een dergelijke link klikt, verlaat je de website van Online Veilig. De gelinkte sites vallen niet onder de controle van Online Veilig en Online Veilig is niet verantwoordelijk voor de inhoud van een gelinkte externe website of van enige wijziging aan een dergelijke site.
 

Communicatie over producten of diensten van derde partijen

Als educatief platform beoordelen wij geen individuele producten, diensten of websites van derden. We bieden je, wanneer mogelijk, informatie die je kunt gebruiken om keuzes te maken, maar zullen geen producten of diensten van derden aanraden of afraden.
 

Gebruik van content

Wil je de informatie van Online Veilig gebruiken om zelf (online) te publiceren? Stuur een mail naar onlineveilig@eset.nl, we bespreken dit graag!
 

Privacy

Als kennisplatform op het gebied van Online Veiligheid nemen wij privacy erg serieus. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het privacybeleid van ESET.

 

Wil je meer weten over Online Veilig? Op deze pagina lees je meer informatie over ons kennisplatform.